Inleiding

Welkom bij de HR Excellence Awards 2021!

Al 12 jaar lang detecteert en beloont dit zeer prestigieuze initiatief op een gestructureerde en volledig objectieve manier, HR-dienstverleners die zich onderscheiden op het vlak van innovatie, realisaties en toegevoegde waarde voor hun klanten - werkgevers in de privé en publieke sector. In de loop der jaren is het een unieke barometer geworden die de evolutie en de maturiteit van onze sector meet.

Terwijl Covid19 alle bedrijven over de hele wereld heeft geïmpacteerd, lijkt het opportuun dat de HR Excellence Awards 2021 onderzoeken hoe HR dienstverleners deze bedrijven ondersteunen om de organisatie - en talentmodellen van morgen te ontwikkelen. Meer in het bijzonder zullen de 2021 Awards de beste bijdragen bestuderen betreffende het implementeren van nieuwe manieren van werken, het aanpassen van de werkplek en het bedrijfsmodel, het ontwikkelen van communicatie- en samenwerkingstools, de wendbaar- en betrokkenheid van werknemers, het herdefiniëren van rollen en competenties, onder andere.

Voor alle genomineerden zijn de HR Excellence Awards 2021 een bijzondere erkenning van de inspanningen die zijn geleverd om de HR-afdelingen zo goed mogelijk te voorbereiden op de post-covid tijdperk door middel van innovatieve en tastbare initiatieven.

De winnaars van 2021 zullen op 16 maart 2022 worden bekend gemaakt gedurende een gedenkwaardige ceremonie, die door de HR-gemeenschap alom wordt erkend als het belangrijkste en meest grandioze evenement op de jaarkalender.

Het zal ons een groot genoegen zijn u daar te mogen verwelkomen om samen de ‘best practices’ die in de afgelopen 12 maanden zijn geïdentificeerd, te vieren.

Alain Vande Kerkhove
Organisateur
Belgian HR Excellence Awards
Mary Byrne
Voorzitster van de Jury
Senior HRBP, Aliaxis