Partners

Gold Partners

TRANSEARCH International is een Executive Search kantoor dat aanwezig is in meer dan 50 landen.
De innovatieve TRANSEARCH Orxestra© Methodologie heeft Search op een hoger niveau getild en kent een zeer positieve weerklank bij klanten en kandidaten.
Hierbij staan cultuur en competenties centraal en wordt er ook een unieke focus op de integratie geboden.

Josb&More365 is een nieuw revolutionair en interactief recruteringsplatform, dat werkgevers connecteert met een pool van gekwalificeerde talenten die actief of passief op zoek zijn naar de volgende stap in hun carrière.


PR Partner

Origami PR, is sedert 1990 actief als een bureau voor public relations en corporate communication, producten/diensten en evenementen voor de belangrijkste sociaaleconomische spelers, namelijk pers, instellingen en ondernemingen.


Structural Partners

The Executives' Circle is een exclusief research- en topontmoetingsforum die de business en intellectuele elite van het land bijeen brengt rond vooraanstaande studies en debatten over o.a. corporate leadership, groeistrategieën, business transformatie, het CEO mandaat, organisationele innovatie, enz.

The HR Executive Circle is een uitzonderlijke en elitaire kring die de vooraanstaande HR-beslissers van het land verenigt. Door uitgebreide activiteiten en intensief networking stimuleert de Circle het uitwisselen van ‘best practices’ in geselecteerde domeinen van Human Capital Management, alsook de promotie van de economische en maatschappelijke waarde van de HR-functie.