Inleiding

Welkom op de HR Excellence Awards 2019 !

Sedert nu al 10 jaar bestaat dit prestigieuze initiatief erin om – op een gestructureerde, onafhankelijke en volledig objectieve manier – de HR dienstverlenende bedrijven op te sporen en te belonen voor hun innovatie, hun realisaties en hun toegevoegde waarde naar hun klanten toe, en dit zowel voor bedrijven in de privé als in de publieke sector. Over de jaren heen is dit initiatief een unieke barometer geworden om de evolutie en de maturiteit van onze sector te meten en te onthullen.

Sedert de oprichting in 2009 zijn de regels van de Awards regelmatig aangepast om enerzijds met de veranderde dynamieken van onze sector te kunnen evolueren, en anderzijds om het prestige om één van de awards te winnen, te verhogen.

Dit jaar ziet een nieuwe categorie het daglicht : ‘Best HR Game Changer of the Year’ om visibiliteit en momentum te geven aan de bedrijven - newcomers, startups alsook reeds bestaande - die innoverende en veelbelovende oplossingen hebben geconcipieerd. In parallel zullen de meest performante HR dienstverleners van dit decennium onder de spotlights komen binnen een speciale ’10 jaren- HR Award’ categorie.

Voor alle genomineerden, blijven de HR Excellence Awards de ultieme erkenning van de sector voor de gegrondheid van hun visie, de pertinentie van hun strategie en de kwaliteit van hun diensten. De winnaars zullen op 14 november 2019 bekend worden gemaakt tijdens een onvergetelijke plechtigheid, erkend door de hele HR community als zijnde het meest indrukwekkende evenement van hun jaarplanning.

Ik ontvang u daar met genoegen, om allen samen de beste HR praktijken en het beste HR beleid in de bloemetjes te zetten, en onze 10de verjaardag te vieren.

Alain Vande Kerkhove
Organisateur
Belgian HR Excellence Awards